Over Eindhoven en in de buurt

Eindhoven is onmiskenbaar de meest uitdagende stad in het Zuiden van ons land. Deze vijfde stad van Nederland heeft alles te bieden wat het leven aangenaam maakt! Een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare kroegen en restaurantjes, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven. De overvolle evenementenkalender en kunst en cultuur op hoog niveau zorgen ervoor dat Eindhoven bruist. Maar Eindhoven kent ook een rijke historie; deze op het oog jonge en moderne stad is een van de oudste steden van Nederland. Laat je door Eindhoven verrassen….

Bereikbaarheid
eindhoven2sleep ligt 7 km van het vliegveld en 7 km van het centrum, en is makelijk bereikbaar. Op 300 meter is er een busstop.

Binnen een kwartier lopen is het volgende te beleven:

Overdekt en openlucht zwembad, recreatieplas met waterskybaan, visvijver, IKEA, Sauna Prinsejacht, overdekt kartcentrum hezemans, mega bowling ( de grootste van de benelux), winkelcentrum, activiteitencentrum met ondermeer midgetgolf en klimcentrum Neoliet, een outdoorcentrum, squach en tennishal.

Prima uitvalsbasis
Wandelen en fietsen, naar de omliggende dorpen Eersel of Oirschot, het prehistorisch dorp, of het bezoek aan Strijp S; vanuit eindhoven2sleep is dit allemaal gemakkelijk bereikbaar.

AFSTANDEN MET DE AUTO NAAR:
Amsterdam 125 km
Antwerpen 80 km
Brussel 135 km
Dusseldorf 110 km
Efteling 45 km