Welkom

Welkom bij eindhoven2sleep waar u kunt rekenen op een vriendelijke ontvangst,op een uitstekende locatie en een prettig verblijf in een unieke omgeving.

De eigen ingang, begane grond dus geen trappen, los van woning en eigen sanitair waarborgen uw privacy!

Links op de kalender zijn de rode datums bezet.

Wij heten u van harte welkom in Eindhoven. In de rustige villawijk Blixembosch, Eindhoven Noord (200 meter van busstop, hebben wji 2 eenpersoons en 1 tweep3ersoons voorziening.

Familiebezoek in de buurt, een zakenreis, studie of cursus, een korte vakantie: Voor een nacht, een heerlijk weekend naar eindhoven; veel is mogelijk.Ook voor detachering, stage en cursus een goede locatie!

eindhoven2sleep heeft 3 kamers ter beschikking om te overnachten. Beide kamers zijn voorzien van 1 of 2 luxe 1 persoons bedden en elektrisch verstelbaar!, een flatscreen tv, tafel met stoelen en de mogelijkheid om zelf koffie en thee te maken. Koelkast met vriesvak en combimagnetron staan in een halletje. De 1 persoonskamer heeft dezelfde mogelijkheden plus een klein keukentje!

Naast een eigen ingang beschikt u over een badkamer met een wastafel, douchecabine, en toilet voor u alleen. Beide gebouwtjes staan los van de woning en alles op de begane grond! Parkeren voor de deur is geen probleem.En mocht u gebruik willen maken van internet, er is wifi aanwezig in de kamer.

Wij en uw volgende gasten stellen niet roken erg op prijs!

ps: op verzoek fiets fiets gratis beschikbaar tijdens verblijf. (2x dames, 1x heren).